Ternion - hybridikrypto-vaihto Fiat Gatewayn ja Integrated Merchant Servicesin kanssa



Ternion on Virossa toimiva säännelty salausvaluutta, joka tarjoaa fiat-to-crypto -vaihtoja ja ensiluokkaisia ​​crypto-to crypto- ja maksukäsittelyratkaisuja. Ternion OÜ aloittaa täysin toimivan vaihto-alustan vuonna 2018, kun se on hankkinut NASDAQ: lle annetun krypto-rinnastushakemuksen. 




Ternion Ecosystem koostuu kolmesta pilarista: Ternion Exchange, Ternion Payments ja Ternion Liquidity Funds. Ternion yhdistää perinteisten rahoitusalustojen turvallisuuden puitteissa
kryptocurrency valuutanvaihto. Ternion tarjoaa vastaajille saumatonta siirtymistä Fiat-valuutan vanhan maailman ja Crypto-valuutan uuden maailman välillä. Koska likviditeetti keskitetyissä pörsseissä kasvaa, Ternion Exchange yhdistää hajautetun vaihto-alustan (DEX).








Yhteenlaskettu markkina-arvo on kryptovaluutta sektorin yllättäen kasvoi $ 600bn Loppuvuodesta 2017 Vaikka Bitcoin merkittävällä osa kasvusta, jopa yli $ 200 miljardia vuoden aikana useita muita vaihtoehtoisia kryptovaluutta (Altcoin) noudattavat samaa suuntausta. Kaiken kaupankäynnin volyymi kasvanut vastaavasti samalla ajanjaksolla, saavutti huippunsa yli $ 50 miljardia 24 tuntia, samaa luokkaa kuin keskimääräinen tilavuus NYSE.Dengan lisäsi kysyntää kaupankäyntijärjestelmä, joitakin keskeisiä pörssi kärsi Denial of Service (DoS) varten infrastruktuurin ei ole valmis käsittelemään lisääntynyt kaupan volyymi, joka on niin nopea. Lopputuloksena käyttäjille on hidasta palvelua, menetys mahdollisuuksia ja joissakin tapauksissa huomattavia tappioita,






Ternion on hybridi salaustekniikka fiat-yhdyskäytävän ja integroitujen kauppiaiden kanssa.
Ternion Exchange on säännelty, lisensoitu ja keskitetty kokonaisuus, joka sallii crypto-salauksen, kiittää salausta ja salata kriittistä kauppaa. ICO: n jälkeisessä vaiheessa vaihto muuttuu hybriksi.Tämä helpottaa hajautettua vaihtoa keskitetysti.
Ternion-maksuprosessori on maksu-yhdyskäytävä, joka voidaan toteuttaa myyjän harkinnan mukaan ja antaa kortin käyttäjilleen. Käyttäjät voivat myös käyttää maksukorttia maksamaan myyjille.Tavarantoimittajat voivat valita tavaroiden ja palveluiden hankkimisen tai salauksen purkamisen Ternion-sovellusliittymän käyttöön ottamalla maksutavan. Tämä on mahdollista, koska Exchange on integroitunut järjestelmään.
Ternionin Liquidity Fund tukee kahta liiketoimintamallia, ja se on Exchange- ja Maksuprosessoreiden selkäranka. Rahastot ovat vastuussa myös ostamalla takaisin token käyttäen neljännes yhtiön tulokseen ja polttaa ne inflaation torjumiseksi. Varat säästävät myös toista vuosineljänneksi kerätyistä varoista, jotta Ternionin tulevaisuuden laajentuminen olisi maailmanlaajuisesti käytettävissä.








Kriittinen markkinasuuntaus on havaittavissa tarkastelemalla kryptografiikan vaihdon määrää. Kolme parasta vaihtoa markkinoilla, Bitmex, Okex ja Binance, ovat suhteellisen uusia ja ne eivät tarjoa kauppaa tocrypto fiat.








On vain vaihdon crypto-to-fiat vanhempi, mutta silti vähemmän osakevaihto vaihto-crypto crypto baru.Kraken esimerkiksi sijoittuu 11. mukaan CoinMarketCap vaikka se on toiminnassa hyvissä ajoin ennen rallia mega Crypto. 








Kaikki uudet suurimmat volyymit eivät tarjoa kykyä siirtää langan fiat-valuutassa, esimerkiksi Huobi ja Binance. Markkinoilla on kriittisten vaihtojen määrä. Ja Crypton vaihto uudelle Fiatille voi olla markkinoiden käännekohta.
















Ekosysteemissä Ternion, kaikki sisäiset tuloa tuottavaa mekanismeja suunnattu valvoa Ternion Liquidity Fund. Aivan kuten Financial Ternion malli perustuu luonnon markkinavoimat tukemaan likviditeettiä Ternion sekä apuohjelmia Ternion merkki. Symbolinen TRN hyvin integroitu ekosysteemi Ternion, toimii menetelmä vastineeksi aiheutuneet Exchange and Business maksut Ternion Ternion.Mekanismi tämä apuohjelma voi tuottaa kysyntää suurempi TRN tunnuksen, joka on sitten kanavoidaan takaisin ekosysteemiin, luo sykli kysynnän ja tarjonnan.


















Tunnisteiden myynti:




Token: TRN 
Token pöytäkirja: ERC 20 
Yhteensä rahakkeita: 95 000 000 TRN 
Toimituskilvet ennakkoon ostohetkellä: 22 500 000 TRN 
Token toimitukset ICO: lle: 53 500 000 TRN 
Myynnin aikataulu: 
Voimassa 28. heinäkuuta 2018 saakka ICO:




A-kierros - 29. kesäkuuta - 29. elokuuta Valuuttakurssit: 1 TRN = 0,65 USD 
Kierros B - 30. elokuuta - 30. lokakuuta Vaihtokurssi: 1 TRN = 2,10 USD 
Pyöreä C - 1.11.-30.12. Valuuttakurssi: 1 TRN = 3.23 
ICO-kansi:




Pehmeä kansi: 5.000.000 dollaria 
Kiinteät kirjaimet: 65 000 000 dollaria 
Yksityiskohtaiset tiedot:








Ternion on uusi kaupankäyntijärjestelmä, joka perustuu onnistuneisiin lukitusmenetelmiin, jotka osoittavat markkinoita ja muuttavat taloudellisten ekosysteemien toimintaa. Tämä järjestelmä käyttää vertaisfoorumistaan ​​tukemaan kaupankäyntiprosessia eräiden loistavien omaisuuslajien osalta. Lisäksi tämä alusta käyttää myös tunnettuja salausvaluuttoja, jotka tunnetaan kaupankäyntitunnisteina. Kehittäjät toivovat luomaan suuren likviditeettitavoitteen, joka johtaa Token liiketoimia, auttamaan tunnuksen omistajia. Tämän foorumin tavoite on tulla johtamaan useiden rahoitusvarojen muuntamisessa lohkoteknologialla. Kun päätät osallistua tähän kauppapaikkaan, olen varma, että voit sijoittaa edelleen perustajan kokemuksiin ja luovia ideoita,




ROAD MAP








Ensimmäinen vuosineljännes 2018 
Pörssi alkaa kehittyä. 
T2 2018 
Julkinen myynti ennen. Valuuttakurssi 
T3 2018 
Yleinen myynti. 
2018 neljännesvuosittain 
Suljetun beta-vaihdon hajauttaminen. Exchange edustaa marginaalinkäsittelyä. Hajautettu vaihto kehittyi. Maksuvalmius vaihto rahana. 
Ensimmäinen vuosineljännes 2019 
Ternion-maksujen kehitys alkoi. Aloita hajautettu vaihto. Suljettu beta-maksu. Ensimmäinen vaihtobonus. 
T2 2019 
Aloita maksu.




KOMENNOT












Lisätietoja: 

Verkkosivusto: https://ternion.io/


MIE AYAM12
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2119571

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ternion - 弥合传统和分散金融之间的差距

Ternion - A Cikin Gida Crypto tare da Ƙofa Ƙofa da Haɗin Kasuwanci Services

Hoʻopiʻiʻiaʻo Ternion i nā’ōlelo hoʻokele a me nā hoʻokele waiwai